SDP:n Pohjoiset Piirit lähtevät kuntavaaleihin voitto mielessä

Ajankohtaista

Työseminaariin kokoontuneet SDP:n Pohjoisten piirijärjestöjen piirihallitukset puivat tulevia kuntavaalikuvioita hyvässä ja yhteisöllisessä hengessä. Yhteisen agendan mukaan piirit valmistautuivat jo vuoden 2021 kuntavaaleihin voitto mielessä.

– Ehdokashankinta kuntavaaleihin on jo käynnissä ja nyt on tärkeätä saada listat täyteen mahdollisimman monessa kunnassa. Tulevaisuudessa kunnat kohtaavat suuria haasteita, esimerkiksi talouteen ja väestön keskittymiseen liittyen. Haasteita ratkaistaessa tarvitaan sosialidemokraattien oikeudenmukaista mutta samalla jämäkkää kuntapolitiikkaa,  Keski-Suomen piirin puheenjohtaja Ville Rautiainen kommentoi.

SDP:n pohjoisiin piireihin kuuluvat Keski-Suomi, Savo-Karjala, Pohjanmaa, Oulu ja Lappi. Piirijärjestöjen piirihallitukset kokoontuvat säännöllisesti poliittiseen- ja yhteisen suunnittelun seminaariin. Seminaareissa käsitellään poliittisia teemoja ja yhteisiä järjestöllisiä asioita piirien toiminnan vahvistamiseksi. Piirien piirihallitukset kokoontuivat syyskuun lopussa.